Laptopovi stvoreni za posao

Dell EMC logo

Poslovni laptop Latitude 5420

Intel Core i7 11-te generacije i7-1185G7 (4 Core, 12M cache, base 3.0GHz, up to 4.8GHz, vPro) sa DDR4 memorijom na 3200MHz omogućava brz rad u svim aplikacijama. Integrisana grafička karta Intel® Iris® Xe sa Thunderboltom za I7-1185G7 vPro® procesor, daje oštar i precizan prikaz i pri najjačem osvetljenju na Anti-Glare ekranu dijagonale 14″ sa rezolucijom FHD (1920×1080).

Ultra brzi SSD disk tipa M2 podiže operativni sistem u roku od nekoliko sekundi, a isto tako brzo otvara i instalirane aplikacije. Umrežavanje i deljenje podataka sa kolegama i poslovnim partnerima je lako i brzo zahvaljujući ugrađenim Intel® Wi-Fi 6 AX201 2×2 .11ax 160MHz + Bluetooth 5.1. Baterija sa 4 ćelije kapaciteta 63Whr obezbeđuje visoku autonomiju, što omogućava završavanje poslova u svim uslovima i na svakom mestu. Čak i kada se isprazni, baterija se brzo puni putem tehnologije ExpressChargeTM.

Računar ima čitač otisaka prsta, Contacted & Contactless SmartCard Reader, NFC, Thunderbolt™ 4 i druge korisne dodatke koji olakšavaju posao.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 5520

Naši skalabilni prenosni računari redizajnirani su da budu manji i pametniji nego ikad. 15.6″ je sada dostupan kao prenosni računar ili kao 2 u 1 i vrhunski je laptop, izuzeno brz u radu, prelepog dizajna.

Intel Core i7 3612QM processor, (Intel® Core™ i5-2520M 2.5GHz (3.2GHz Turbo Boost), 2 jezgra, Hyper-Threading, 3MB Intel® Smart Cache, 32nm) koji donosi više zanimljivih karakteristika, Radi se o četvorojezgarnom procesoru, koji podrazumevano radi na 2,1 GHz. No, kada se aktivira Turbo režim, takt mu se značajno uvećava. Turbo frekvencija zavisi od broja aktivnih jezgara, te iznosi 3100 MHz.

Sa 4K ekranom i dostupnim rešenjem ComfortViev Plus pri slabom plavom svetlu povećava produktivnost. Opcija FHD veb kamere sa ugrađenim mikrofonom. Memorija do 64GB DDR4, memorija do 2TB ili do 4TB na 15” sa dvostrukim opcijama skladištenja i baterija 6-cell Li-lon nude fleksibilnost za različite poslovne potrebe. Opcija diskretne grafike na 15.6” osigurava pouzdanu video konferenciju. Unapredili smo tehnologiju bez ugrožavanja portova potrebnih za posao, prešli na dvostruki USB Tipe-C ™ sa Thunderbolt ™ 4 i zadržali HDMI i dodatne USB portove, kao i RJ45 na 14” i 15”.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 3420

Sigurni i brzi, računari ove serije nude vrhunske performanse, upravljivost i stabilnost u radu. Tu je i sigurnost podataka koja počinje od opcionog čitača otiska prsta koji je ugrađen u dugme za napajanje i može se proširiti opcionom IC kamerom za potvrdu autentičnosti pomoću tehnologije prepoznavanja lica.

Latitude 3420 dolazi s celim nizom dostupnih portova, uključujući USB 3.2 Gen2x2 Type-C ™ port, kao i HDMI i RJ45. Pored verzija sa SSD i standardnim hard diskom moguće je izabrati model sa obe vrste diska.

Opcionalni LTE mobilni širokopojasni pristup nudi brzine do 450Mbps, a opcionalna Intel® Wi-Fi 6 pruža pouzdanu i stabilnu vezu. Opcija Intel® Optane ™ pomaže u povećanju produktivnosti, bržem pokretanju čitača Weba i otvaranju datoteka, a performanse su poboljšane opcionom grafikom NVIDIA MX450.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 3520

Latitude 3520 ima Dell Optimizer, ugrađeni AI koji uči i reaguje na vaš način rada kako bi poboljšao performanse aplikacija, trajanje baterije i audio postavke.

ExpressConnect dinamički pruža bolju Wi-Fi vezu za veće prioritetne brzine i daje prednost propusnosti za konferencijske pozive. ExpressResponse uči kako korisnici obično koriste svoje omiljene aplikacije, kontinuirano poboljšavajući i primenjujući postavke, za najbrže moguće performanse. ExpressCharge smanjuje zastoje i uči vaše svakodnevne navike punjenja kako bi se osiguralo da baterija radi punim potencijalom i puni se do 80% za oko 1 sat.

Inteligentni audio automatski će prilagoditi vaš sitem smanjenjem odjeka i pozadinske buke, upravljanjem glasnoćom govora i pročišćavanjem celokupnog zvučnog doživljaja.

Svetliji FHD panel (do 300 nita na 14 “; do 250 nita na 15”), uskim okvir i opcionim ekranom osetljivim na dodir, omogućavaju rad sa manje napora. Poboljšan dizajn tastarure sa većim tasterima i većom pokazivačkom pločicom olakšavaju unos teksta i upravljanje kursorom.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru