DELL OPTIPLEX – brzi i pouzdani računari

Dell EMC logo

OPTIPLEX 3090 Modularni AIO računar kakav još niste videli

Optiplex 3090 predstavlja inovativnu kombinaciju AIO i stonog računara visoke funkcionalnost.
Zahvaljujući malim dimenzijama može se smestiti u postolje monitora, a ako priključite bežičnu tastaturu i miša imaćete obilje slobodnog prostora i neće vam smetati kablovi kao kod klasičnih stonih računara.
Ovi računari isporučuju se sa Intel® Core™ i3 i i5 procesorima 11 generacije, sa DDR4 3200MHz memorijom kapaciteta 4 – 64GB za brz rad i sa najzahtevnijim aplikacijama. Dostupni su standardni 2,5” diskovi kapaciteta 1 – 2 TB, kao i M2 diskovi kapaciteta do 1TB.
U zavisnosti od procesora dostupne su grafike Intel® UHD i Intel® Iris®Xe.
Od priključaka ima 4 USB 3.2, 1USB-C, 1 RJ45, 1 audio.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

OPTIPLEX 5090 Inteligentni računari optimalnih karakteristika

Zasnovani na procesorima Intel® Core™ 11. Generacije i sa memorijom dvostruko većeg kapaciteta u odnosu na prethodnu seriju, ovi računari imaju bolje performanse u toku istovremenog rada sa više programa.
Grafičke karte NVIDIA™ 1660 Super i AMD® u tauer modelima omogućavaju rad u VR okruženju.
Izaberite pet omiljenih programa i Dell Optimizer ExpressResponse će ih analizirati i optimizovati njihove performanse. Nova opcija ExpressConnect automatski se povezuje na pristupnu tačku (Access Point) sa najjačim signalom i povećava propusni opseg kritičnim aplikacijama. Integrisani Intel® Wi-Fi 6 (WiFi 802.11ax) doprinosi bržem multitaskingu, moćnijoj analizi podataka i bržem povezivanju.
Intel® grafika 12. Generacije omogućava povezivanje do 3 monitora i rezoluciju do 4K.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

OPTIPLEX 7090 Računari vrhunskih performansi i mogućnosti proširenja

Zasnovan na procesorima 11. generacije Intel® Core™ i9 i sa mogućnošću ugradnje do 128GB DDR4 memorije na 3200MHz, ovo je najjači Optiplex dosad.
Čak i modeli sa mikro kućištem i integrisanom grafikom mogu da koriste 4K monitore i rade 3D rendering. Modeli sa tauer kućištem i grafikom NVIDIA® GEForce® RTX 3070 optimizovani su za rad sa VR aplikacijama i grafički zahtevnim programima.
Kućišta su napravljena od recikliranih materijala i dizajnirana tako da omoguće intenzivno hlađenje pri najvećim opterećenjima.
Opciono ugrađivanje dva M.2 SSD diska i USB Type-C 3.2 Gen 2×2 (20Gbps) nudi mogućnost 2x bržeg prenosa podataka u odnosu na prethodne modele.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru