Laptopovi koji vas poznaju

Dell EMC logo

Tanji. lakši. pametniji. 3510

Latitude 3510 imaju Dell Optimizer, ugrađeni AI koji uči i reaguje na vaš način rada. Kontroliše se kroz jedan modul, bez dodatnih troškova, smanjeno je zaostajanje i pomaže vam da idete u korak sa vrhunskim performansama.

Postignite ono što ste naumili i još mnogo toga sa 2 jezgarnim Intel® Core™ i3 -i3-10110U procesorom. Uz radni takt od 2.1 GHz (4.1 GHz) možete računati na to da će ovaj laptop isporučiti upravo ono što Vam je potrebno. Za udobnost u radu je obezbeđena DDR4 RAM memorija kapaciteta 4GB.

Energetski efikasne komponente i dugotrajna Litijum-jonska baterija Vam dozvoljavaju da pouzdano radite. Anti glare je tehnologija koja smanjuje količinu svetla koje se reflektuje sa ekrana.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 5520

Naši skalabilni prenosni računari redizajnirani su da budu manji i pametniji nego ikad. 15.6″ je sada dostupan kao prenosni računar ili kao 2 u 1 i vrhunski je laptop, izuzeno brz u radu, prelepog dizajna.

Intel Core i7 3612QM processor, (Intel® Core™ i5-2520M 2.5GHz (3.2GHz Turbo Boost), 2 jezgra, Hyper-Threading, 3MB Intel® Smart Cache, 32nm) koji donosi više zanimljivih karakteristika, Radi se o četvorojezgarnom procesoru, koji podrazumevano radi na 2,1 GHz. No, kada se aktivira Turbo režim, takt mu se značajno uvećava. Turbo frekvencija zavisi od broja aktivnih jezgara, te iznosi 3100 MHz.

Sa 4K ekranom i dostupnim rešenjem ComfortViev Plus pri slabom plavom svetlu povećava produktivnost. Opcija FHD veb kamere sa ugrađenim mikrofonom. Memorija do 64GB DDR4, memorija do 2TB ili do 4TB na 15” sa dvostrukim opcijama skladištenja i baterija 6-cell Li-lon nude fleksibilnost za različite poslovne potrebe. Opcija diskretne grafike na 15.6” osigurava pouzdanu video konferenciju. Unapredili smo tehnologiju bez ugrožavanja portova potrebnih za posao, prešli na dvostruki USB Tipe-C ™ sa Thunderbolt ™ 4 i zadržali HDMI i dodatne USB portove, kao i RJ45 na 14” i 15”.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 7520

Latitude 7000 serija je redizajnirana da bude manja i pametnija nego ikad. Dostupan je u verzijama napravljen od premium karbonskih vlakana ili vrhunskog aluminijuma. Sada nudimo ekran od 15,6 inča. Startuje odmah prilikom otvaranja laptopa a zatim se prijavite putem EkpressSign-in-a.

Ivy Bridge hardver koji je “prilično moćan” karakteriše poslednja generacija Intel procesora namenjenih mejnstrim platformi i potpuno istih karakteristika kao kod modela Latitude 5520.

Maksimalno povećajte produktivnost pomoću dostupnog 4K ili FHD ekrana sa rešenjem ComfortView Plus sa slabim plavim svetlom, novom tastaturom i dodirnom tablom. Video pozivi najvišeg nivoa sa FHD kamerom, vrhunskim zvučnicima i mikrofonima i inteligentnim zvukom. Neka vaš posao bude privatan uz opcije zatvarača kamere i opcija SafeScreen.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru

Poslovni laptop Latitude 9510

Najnovija linija Latitude 9000 koja donosi dva, 2 u 1 modela i jedan klasičan laptop. Svi imaju aluminijsko kućište, nude snažne Intel Core procesore desete generacije.
Model 9510 poseduje izuzetnu brzinu koju postiže sa 6 jezgarnim Intel® Core™ i7 -i7-10810U procesorom, uz radni takt od 1.1 GHz (4.9 GHz).

Na WVA ekranu dijagonale 15″ (inča) i dinamičnih boja, postiže se rezolucija od 1.920×1.080 piksela. Poboljšane performanse bežičnog signala pružaju jaču WiFi konekciju i IEEE 802.11a/b/g/n IEEE 802.11ac IEEE 802.11ax bežične standarde tako da možete biti povezani i u pokretu. Za udobnost u radu je obezbeđena LPDDR3 RAM memorija kapaciteta 16GB.

Set dodatne opreme – docking station, torbe, sigurnosne bravice, eksterne baterije – upotpunjuju upotrebnu vrednost ovog izuzetnog računara.

Više o ovom modelu možete pogledati na sajtu Dell-a

Više informacija na info@informatika.com

Pogledajte brošuru