Предузеће Информатика а.д. добило је признање Microsoft партнер године 2018 за Србију, објавила је компанија Microsoft. Годишње награде представљају признања за најзначајније Microsoft партнере указујући на њихову изврсност у иновирању и имплементацији корисничких решења заснованих на технологији Microsoft.

Preduzeće Informatika a.d. dobilo je priznanje Microsoft partner godine 2018 za Srbiju, objavila je kompanija Microsoft. Godišnje nagrade predstavljaju priznanja za najznačajnije Microsoft partnere ukazujući na njihovu izvrsnost u inoviranju i implementaciji korisničkih rešenja zasnovanih na tehnologiji Microsofta.

“Изузетна је част када вас један од глобалних лидера у IT сфери препозна као поузданог и квалитетног пословног партнера. Понети звање Microsoft партнера године значи да свој посао радите према највишим светским стандардима струке – веома смо поносни што су наше услуге овом наградом добиле највишу оцену”, рекао је Владан Бранковић, извршни директор Информатике а.д.

Ове године, Microsoft је доделио признања у више категорија, обухватајући тако достигнута решења у различитим областима и индустријама. Финалисти и победници изабрани су међу више од 2.600 номинација из 115 држава широм света, на основу њихове посвећености клијентима, утицајима њихових решења на тржиште и изузетном применом Microsoft технологија.

„Част нам је што смо препознали Информатику а.д. као Microsoft партнера године у Србији“ рекла је Габиела Шустер, корпоративна потпредседница групације “One Commercial Partner”, у корпорацији Microsoft. “Информатика се издвојила као врхунски партнер који представља пример изузетне експертизе и иновативности, које одликују заједницу Microsoft партнера, како би пружили решења у дигиталној трансформацији. ”

“Информатика је наш дугогодишњи партнер у Србији, чија је експертиза у области планирања и распоређивања пословне инфраструктуре у cloud, препозната овим значајним признањем – Microsoft партнера године. Пословање Информатике представља одличан пример и узор свим компанијама које подржавају cloud трансформацију, и веома нам је драго што је титула партнера године то још једном потврдила”, додао је Жељко Вујиновић, директор Microsoft у Србији.

Информације о категоријама, победницима и финалистима можете погледати овде – https://partner.microsoft.com/en-vn/inspire/awards