Mogućnost rada od kuće za one kompanije koje to mogu velika je prednost za nastavak poslovanja u trenutnim uslovima.

U svetlu ovakvog razvoja događaja, Microsoft je reagovao omogućivši svoju komercijalnu verziju alata za saradnju i komunikaciju – Microsoft Teams  besplatnom u probnom periodu od 6 meseci.

Office 365 video konferencija

U 2018 godini, omogućena je besplatna verzija Teams aplikacije ali su određene naprednije funkcije sačuvane za komercijalnu verziju kroz licenciranje u paketima kao što su Office 365 i Microsoft 365.

Neke od ovih premium funkcija  sastanaka, video konferencija, ćaskanja i saradnje, sada će biti omogućene kroz šestomesečni probni period u paketu “Office 365 E1 trial”.

Office teams prezentacija online

Teams Exploratory licenca omogućava korisnicima koji u svojoj preplati već imaju Azure Active Directory (AAD) a nisu licencirani za Teams da aktiviraju i koriste Teams. Na primer, ako korisnik ima Office 365 Business preplatu koja ne uključuje Teams sa njegovim naprednim funkcijama, mogu da aktiviraju ‘’Teams Exploratory experience’’.

Verzija Teams aplikacije takođe je moguća u besplatnom paketu za obrazovne ustanove Office 365 A1 i škole ga mogu koristiti odmah nakon postupka registracije što posebno dobija na značaju zbog potrebe održavanja predavanja na daljinu. Pored standardnih aplikacija iz Office 365 paketa tu su i aplikacije prilagođene za obrazovanje i nastavu kao ’’OneNote Class Notebook’’ i druge. U duhu što bolje saradnje, uklonjena su ograničenja koja su u ovom paketu postojala u broju članova tima.

Kako doći do Office 365 E1 trial licece?

Pozovite nas i dobićete uputstva za aktivaciju  Office 365 E1 i MS Teams Exploratory licenci.
Naši tehnički timovi su spremni  da Vam pruže podršku za aktivaciju ovih usluga.

Office 365 Teams chat

Korisni linkovi:

Office 365 E1

Manage the Microsoft Teams Exploratory license

Office 365 Education