Могућност рада од куће за оне компаније које то могу велика је предност за наставак пословања у тренутним условима.

У светлу оваквог развоја догађаја, Microsoft је реаговао омогућивши своју комерцијалну верзију алата за сарадњу и комуникацију – Microsoft Teams  бесплатном у пробном периоду од 6 месеци.

Office 365 video konferencija

У 2018 години, омогућена је бесплатна верзија Teams апликације али су одређене напредније функције сачуване за комерцијалну верзију кроз лиценцирање у пакетима као што су Office 365 i Microsoft 365.

Неке од ових премиум функција  састанака, видео конференција, ћаскања и сарадње, сада ће бити омогућене кроз шестомесечни пробни период у пакету “Office 365 E1 trial”.

Office teams prezentacija online

Teams Exploratory лиценца омогућава корисницима који у својој преплати већ имају Azure Active Directory (AAD) а нису лиценцирани за Teams да активирају и користе Teams. На пример, ако корисник има Office 365 Business преплату која не укључује Teams са његовим напредним функцијама, могу да активирају ‘’Teams Exploratory experience’’.

Верзија Teams апликације такође је могућа у бесплатном пакету за образовне установе Office 365 A1 и школе га могу користити одмах након поступка регистрације што посебно добија на значају због потребе одржавања предавања на даљину. Поред стандардних апликација из Office 365 пакета ту су и апликације прилагођене за образовање и наставу као ’’OneNote Class Notebook’’ и друге. У духу што боље сарадње, уклоњена су ограничења која су у овом пакету постојала у броју чланова тима.

Како доћи до Office 365 E1 trial лицеце?

Позовите нас и добићете упутства за активацију  Office 365 E1 и MS Teams Exploratory лиценци.
Наши технички тимови су спремни  да Вам пруже подршку за активацију ових услуга.

Office 365 Teams chat

Корисни линкови:

Office 365 E1

Manage the Microsoft Teams Exploratory license

Office 365 Education